Снимка: Булфото, архивНяма да подпишем предложението за нова конституция, ако в

...
Снимка: Булфото, архивНяма да подпишем предложението за нова конституция, ако в
Коментари Харесай

Каркачанов: Няма да подпишем конституцията на ГЕРБ, ако не влязат нашите предложения

Снимка: Булфото, списък

Няма да подпишем предложението за нова конституция, в случай че в него не влязат и не бъде съгласуван с нашите оферти. Би следвало преди да се приказва за събиране на 120 подписа, да има изясняване на позициите - тъй като аз научих за този план 2 часа преди да бъде входиран в Народното събрание. Бързането за промени в конституцията постоянно е неточност - както виждате, беше комплициран герба. Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация, вицепремиер и министър на защитата Красимир Каракачанов, написа " Актуално ".

" Ако ще се трансформира Конституцията, ще се трансформира световно ", сподели Каракачанов и посочи, че не е имало нова среща на ръководещата коалиция и се надява през днешния ден да разбере по кое време отново ще има среща на тематика " нова конституция ". Той се аргументира, че щом се внася на пожар предложение за нов главен закон, то и Вътрешна македонска революционна организация може да изиска значимите за философията на партия неща.

" Компромисите са хубаво нещо, само че те не могат да се вършат четири години едностранно от едната страна ", дълбокосмислен беше ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация. " Единственият компромис е да има референдум по всички оферти за конституцията - и тогава ще видите какво мислят хората, а не да се трансформира конюнктюрно Конституцията ", добави той.

Каракачанов категорично застъпи концепцията за по-силен детайл на власт на президента и да няма " джендъризми " по отношение на брака. Той беше мощно неудовлетворен, че от ГЕРБ има отвращение да се одобряват предложенията на Вътрешна македонска революционна организация, само че няма причини.

По думите на Каракачанов, в случай че предлагането за нова конституция и привикване на Велико национално заседание (ВНС) не мине, то " продължава да работи Народното събрание, отиваме на избори и всеки се бори за своите хрумвания ".

Що се отнася до неговия бранш, Каракачанов пожела на Народното събрание да продължи работа, с цел да продължи и модернизирането на българската войска.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР